CZ UK RU DE IT
INFO LINKA: (+420) 607 887 491
Eurobi s.r.o.,Nádražní 371 664 53 Újezd u Brna, ČR

Robi - vaše jednoduchá cesta ke zdraví

Polotovary

Polotovary z Robi jsou ideální k přípravě bezmasých i masových pokrmů dle Vaší fantazie.

 

Základní postup při zpracování polotovarů z Robi je velmi snadný. Plátky nebo nudličky Robi propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

 
Plátky a nudličky je dobré před přípravou ochutit, a to ve vhodné směsi, např. vývar, bílé víno, vegeta, sůl, chilli koření, citrónová šťáva apod. Pro inspiraci si prohlédněte pár receptů z naší kuchyně.

 

Při dochucování 
počítejte s tím, že polotovar je mírně solený. Robi polotovar lze tepelně upravovat všemi způsoby.

 

Smažit Robi lze jak v těstíčku, tak v trojobalu v řádně rozpáleném oleji.

 

Robi se nevaří (v tom smyslu, jako maso). Stačí Robi plátky nebo nudličky pouze vložit do uvařené omáčky a krátce prohřát.

 

I do restovaných jídel jako je třeba čína, stačí Robi nudličky vložit pouze ke konci a prohřát.

 

Pokud přidáváme Robi do masových jídel, uvaříme nejdříve jídlo pouze s masem a Robi vložíme do omáčky až ke konci. Robi se prohřeje a nasákne chuť omáčky.

 

Protože je Robi již při výrobě tepelně upravené je možné jej použít i za studena do salátů nebo pomazánek.

Videorecepty: