Pikantní pochoutka na způsob italského carpaccia, kde jsou syrové plátky hovězí svíčkové nahrazeny rostlinnou bílkovinou Robi ve formě jemných hoblinek nebo plátků.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku
>> Energetická hodnota: 703 kJ / 167 kcal |
>> Tuky: 3,8 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g |
>> Sacharidy: 12,4 g – z toho cukry 1,4 g |
>> Bílkoviny: 20,7 g |
>> Sůl: 0,9 g |
Robi carpaccio je dochuceno olivovým olejem, papričkami Jalapeňo, limetkou, čtyřbarevným pepřem a posypané parmazánem. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že pro výrobu nebylo použito syrové maso, které se obecně považuje za dosti rizikové, nýbrž tepelně opracovaný polotovar, který je pro konzumaci naprosto bezpečný. Podává se s opraženou bagetkou potřenou bylinkovým máslem.
Složení:
Robi (voda, pšeničná bílkovina /30 %/, pšeničná mouka, červená řepa sterilovaná / červená řepa, voda, cukr*, ocet*, výtažky koření*,sůl/, jedlá sůl, barvivo karamel), sójová omáčka přírodně fermentovaná /voda, fermentovaná sója, fermentovaná pšenice, sůl, výtažek koření/, Worcestrová omáčka přírodně fermentovaná (sójová omáčka přírodně fermentovaná / voda, fermentovaná sója, fermentovaná pšenice, sůl, výtažek koření/, ocet, glukózo-fruktózový sirup, jedlá sůl /max 8%/, jablečná šťáva, přírodní aroma), vegi vegi /kukuřičná krupice, sůl, mrkev, pastinák, cukr, pórek, petrželová nať, cibule, pepř černý, riboflavin/, pepř černý.
*=stopové množství
Způsob skladování:
Skladujte při teplotě -6°C/1 týden, -12°C/1měsíc, -18°C do data, které je uvedené na obalu.
Šrutku dodáváme jako MRAŽENÝ POLOTOVAR vakuově balený– váha dle velikosti výrobku.