Zeleninová směs s Robi nudličkami. Chutný a lehký oběd.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku
Na 10 porcí
700 g Robi nudliček
200 g oleje
300 g kapie
150 g pórku
100 g arašídů
300 g hlávkového zelí
200 g zelených paprikových lusků
100 g cibule
150 g sójové omáčky
50 g škrobu
50 g vegety bez glutamanu
30 g česneku
100 g bílého vína
100 g vývaru
50 g feferonek
Sůl
Nudličky Robi zakápneme olejem, ochutíme částí sójové omáčky, třeným česnekem a vegetou bez glutamanu. Necháme 1-3 hod proležet.
Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, mírně povaříme a propláchneme studenou vodou.
Na pánvi a oleji orestujeme na plátky krájenou zeleninu a zelí, přidáme naložené Robi a arašídy. Prohřejeme a zalijeme zálivkou připravenou ze sójové omáčky, bílého vína, vývaru a škrobu.
Provaříme. Konzistenci a chuť upravíme sekanou feferonkou, solí, sójovou omáčkou a vývarem.
Jako přílohu doporučujeme vařenou rýži nebo kuskus.