Lahodné rajské jablíčko plněné pikantní pěnou z Robi masa skvěle doplní slavnostní tabuli jako zdravý předkrm.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku
Na 10 porcí
Pěna Robi:
150 g másla
80 g taveného sýra
100 g nastrouhané nivy
100 g mletého Robi
10 ks rajčat
Na ozdobu okurka, černá oliva, červená paprika, petržel
Vezmeme tvrdé rajče, seřízneme vršek v 1/3 a vydlabeme vnitřní část se semínky. Vysušíme papírovým ubrouskem. Spodek rajčete opatrně seřízneme, aby stálo rovně a nekolébalo se. Takto připravené rajče naplníme pěnou z Robi.
Pěnu připravíme tak, že všechny suroviny smícháme a ušleháme v kompaktní pěnu. Dochutíme kořením dle vlastní chuti.
Vršek rajčátka dozdobíme kouskem okurky, černou olivou, barevným trojúhelníkem z papričky a kouskem petrželky.